avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Am facut un accident pe o trecere de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Am facut un accident pe o trecere de pietoni,rezultand ...

Buna ziua. Am facut un accident pe o trecere de pietoni,rezultand ranirea unei persoane care a necesitat 7 zile de internare , respectiv 100 de zile de ingrijiri medicale. Din cate am inteles daca ma inteleg cu victima si isi retrage plangerea dosarul se claseaza. Ce se intampla cu permisul de conducere?Intru sub sanctiune contraventionala de 6 luni de suspendare?va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 4 August 2022
Flor86, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:04, 15 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
În cazul clasării dosarului penal contravenția privind neacordarea priorității de trecere pietonului rămâne. Dacă este posibil trebuie să demonstrați că nu puteați evita accidentul. Neavând datele necesare nu pot să mă pronunț.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier inregistrat cu victime dany3087 dany3087 In data se 12 07 2008 in timp ce ma deplasam cu masina, depaseam un biciclist, pe sensul meu de mers dintr-o curte a iesit un autoturism brusc aproape de axul ... (vezi toată discuția)
Accident cu dosar penal vicizavoi vicizavoi Buna ziua, Va supun atentiei urmatorul caz: In data de 05.10.08 am fost implicat intr-un accident de circulatie din care a urmat vatamarea din culpa a ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa? danielopol danielopol Buna ziua, Acum cateva zile am avut un acident in care am fost implicat eu si un pieton aflat in stare de ebrietate. Eu trecusem cu aproximativ 7 m de ... (vezi toată discuția)