avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

sunt in executare silita ptr suma de 4000 lei,am un venit de 364 lei,am propus plata in rate lunare de 200 lei,creditorul a acceptat plata in rate dar vrea lunar minim 400 lei,eu am oferit mai decat legal se poate retine adica 1/3 din venit,executorul ma ameninta ca cere partajul la locuinta fiind bun comun cu sotia si vinde partea mea prin licitatie,ce pot face?:(:(
Cel mai recent răspuns: ContSters7431 , utilizator 16:49, 23 Septembrie 2010
Vrea sa va sperie si doar atat.Legea il obliga sa va execute pe veniturile realizate,in proportie de 1/3 in cazul unui singur creditor,pana la achitarea debitului,si asa va face.Este o suma prea mica de recuperat.Daca a emis somatie,incepeti sa platiti pana la 1/3 -nu neaparat fix 1/3-din salariu la CEC in contul indicat de executor,si nu va avea ce sa mai faca.

andymaurul
Ultima modificare: Miercuri, 22 Septembrie 2010
andymaurul, utilizator
Daca exista incuviintarea executarii silite, poate merge pana la urmarirea bunurilor IMOBILE chiar caca creanta e de 4000 lei. Primul pas: sechestru imobil, apoi licitatie. Nimeni nu spune ca va va fi evaluat imobilul la 4000 lei!!!. Se va face o expertiza evaluatorie, dupa care se va scoate la licitatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Bonaparte33 Bonaparte33 Salut, datorifa faptului ca am multe rate, nu am reusit sa le platesc la timp si am intrat pe lista neagra a iroului de Credit. Banca la care am cea mai mare ... (vezi toată discuția)
Executare silita alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Daca achit partial, rata pt un credit ipotecar, dar se implinesc 90 zile restante la sf lunii iulie, cum se procedeaza cu executarea silita? Se ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata Damada Damada Seara buna! As dori si eu o lamurire de la cei ce au cunostinte despre cazul meu.in anul 2007 am obtinut un credit de nevoi personale,in baza salariului de ... (vezi toată discuția)