avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit imozit \" forfetar(minim).....profit ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

imozit " forfetar(minim).....profit ?

buna seara
am o mare rugaminte sa ma dumiriti ce fel de impozit se calculeaza pt trim. 3 in conditiile in care in codul fiscal actualizat( anaf.ro) nu se face precizare de impozit minim.
mentionez ca pt trim 2 s-a calculat si declarat impozit minim.

va multumesc !:stunned:
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 15:48, 23 Septembrie 2010
se calculeaza impozit pe profit si daca impozitul minim este mai mare , se declara si plateste impozitul minim
E la fel ca la trim II , nu sunt modificari la trim III .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul impozit minim an 2009, 2010 violetaanna violetaanna de la 1 mai 2009 se plateste im.forfetar si as vrea sa stiu daca inca se mai plateste acest impozit fofetar . Am rugamintea daca imi puteti explica cum se ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit profit antonia_m09 antonia_m09 Buna ziua , Desi se vorbeste mereu despre acest impozit forfetar am si eu rugamintea sa-mi spuna cineva daca e corect cum am calculat impozitul pe trim ... (vezi toată discuția)
Formula calcul impozit pe profit la trimestru andreeaalexandra andreeaalexandra Buna seara,sunt mai noua pe acest forum si as dori daca poate sa ma ajute cineva cu un sfat.Eu calculez impozitul la trimestru astfel:ex la trimestrul 2 sa ... (vezi toată discuția)