avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1258 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum calculez orele suplimentare si sporurile efectuate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum calculez orele suplimentare si sporurile efectuate si neplatite

pot proba in instanta prin discurile tahografice si bonurile tahografice care arata exact cate ore am presta in acea zi .nu stiu daca firma e obligata sa calculeze ea si cum pot verifica daca corespunde cu realitate.am facut cerere in probatiune si sper ca vor fi depuse la dosar aceste bonuri tahografice,firma este obligata prin lege sa le detina.daca poate cineva sa-mi dea un raspuns va rog frumos.multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

cum calculez orele suplimentare si sporurile efectuate si neplatite ciolobocul ciolobocul pot proba in instanta prin discurile tahografice si bonurile tahografice care arata exact cate ore am presta in acea zi .nu stiu daca firma e obligata sa ... (vezi toată discuția)
Doresc o minima consultanta juridica ciolobocul ciolobocul am proces cu firma care ma concediat si am nelamuriri multe si avocat numi permit. daca doreste cineva sa ma ajute si este dispus sa asculte in detaliu rog a ... (vezi toată discuția)
Model intampinare recurs in calitate de intimat reclamant laurra_matei laurra_matei Buna ziua, Am nevoie sa ma ajutati in redactarea unei intampinari in urma unui recurs depus de parat intr-un proces de recuperare drepturi banesti. Mentionez ... (vezi toată discuția)