avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum calculez orele suplimentare si sporurile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum calculez orele suplimentare si sporurile efectuate si neplatite

pot proba in instanta prin discurile tahografice si bonurile tahografice care arata exact cate ore am presta in acea zi .nu stiu daca firma e obligata sa calculeze ea si cum pot verifica daca corespunde cu realitate.am facut cerere in probatiune si sper ca vor fi depuse la dosar aceste bonuri tahografice,firma este obligata prin lege sa le detina.daca poate cineva sa-mi dea un raspuns va rog frumos.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:12, 26 Septembrie 2010
Da, acestea pot constitui probe in instanta .. solicitati instantei ca angajatorul sa depua astfel de acte si efectuarea unei expertize care sa interpreteze acele inscrisuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum calculez orele suplimentare si sporurile efectuate si neplatite ciolobocul ciolobocul pot proba in instanta prin discurile tahografice si bonurile tahografice care arata exact cate ore am presta in acea zi .nu stiu daca firma e obligata sa ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului la aparare si contradictorialitate FRD FRD Pot invoca dupa mai multe termene de judecata pe cale deexceptie absoluta incalcarea dreptului meu la aparare pentru urmatoarea situatie? Intr un litigiu de ... (vezi toată discuția)
Lnvocarea exceptiei de decadere FRD FRD este instanta obligata sa invoce din oficiu exceptia de decadere din dreptul de a depune probe daca intr-un litigiu de munca parata a aratat prin intampinare ... (vezi toată discuția)