avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general concediu prenatal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

concediu prenatal

va rog sa imi spuneti carei institutii ma pot adresa pentru un calcul corect al concediului prenatal
Cel mai recent răspuns: aadalya , utilizator 14:47, 23 Septembrie 2010
Pentru corectitudinea calculului cereti lamuriri angajatorului, este obligat sa vi le dea.
Daca nu gasiti intelegere puteti cere lamuriri la Casa de Sanatate, dar nu prea intra in atributiile lor; mai puteti incerca la Inspectia Muncii dar iar nu prea este de competenta lor.
Astfel de conflicte se rezolva in justitie.
Va multumesc pentru raspuns.
Am rezolvat la Casa de Sanatate...am facut sesizare si acum astept sa rezolve ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu indemnizatia de crestere a copilului Paula-31 Paula-31 medicul de familie mi-a gresit ultima luna de concediu prenatal cu patru zile mai mult si din cauza asta nu pot sa depun dosarul pentru a primi de la stat ... (vezi toată discuția)
Nedumerire dorutuvic dorutuvic sunt abonat la mai multe site-uri privind legislatia Romaniei,nedumerirea mea este cu privire la codul muncii - deoarece mai ales in institutiile statului ... (vezi toată discuția)
Calcul concediul prenatal. sunt ... Mariaruxandramuresan Mariaruxandramuresan Buna ziua, Ma intereseaza un calcul la concediul prenatal. Sunt insarcinata iar din data de 1 Octombrie ma aflu in concediu prenatal.Pana la data de 14 ... (vezi toată discuția)