Pe data de 28 august 2010 la ora 21.30 in timp ce ma aflam in curtea casei mele impreuna cu cei doi copii minori ai mei o vecina se afla cu trei caini pe strada fara lesa sau botnite.La un moment dat s-a facut ozarva mare incat toti cainii vecinilor au inceput sa latre iar cainele nostru a reusit sa sara cu labele pe poarta si sa o deschida, iesind din curte si incaierandu-se cu ai vecinei . M-am repezit spre poarta sa vad ce se intampla si in acel moment vecina intra la mine in curte, m-a lut de par si m-a lovit, speriindu-mi copii iar mie mi-a lasat destule lovituri pe corp. Am fost la politie si am depus plangere, am facut o expertiza medico-legala despre care mi s-a spus ca o vor trimite dumnealor la politie iar de atunci nu mai stiu nimic despre dosar. Am intrebat vecinul meu pe care il am ca martor (care de fapt m-a si scapat din mainile ei)daca l-a chemat sa dea declaratie si mi-a spus ca nu.Spuneti-mi daca sa mai sper la ceva din partea Politiei Romane si daca pot sa odau in judecata si pana cand pot sa fac acest lucru
Avand in vedere fondul in care s-a produs evenimentul ,respectiv cainele dvs a parasit curtea ,s-a incaierat cu al vecinei,exista posibilitatea ca functie de alte probe ce urmeaza a fi administrate ,organul de cercetare sa nu dispuna solutie de trimitire in judecata
De altfel,dispozitiile art 998 ,9991001 Cod civil precizeaza concret responsabilitatea persoanei /proprietarului unui animal.
intrebarea mea este: de ce nu am fost instiintata pana acum de masurile care s-au luat si de ce nu a fost chemat si martorul sa dea declaratie , daca pot s-o dau in judecata pentru daune morale si psihice speriindu-mi foarte tare copilu de 9 ani, care refuza sa mai stea singur acasa?