avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fiind singura cu doi copii minori acasa o vecina a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fiind singura cu doi copii minori acasa o vecina a intat in curtea mea si m-a lovit

Pe data de 28 august 2010 la ora 21.30 in timp ce ma aflam in curtea casei mele impreuna cu cei doi copii minori ai mei o vecina se afla cu trei caini pe strada fara lesa sau botnite.La un moment dat s-a facut ozarva mare incat toti cainii vecinilor au inceput sa latre iar cainele nostru a reusit sa sara cu labele pe poarta si sa o deschida, iesind din curte si incaierandu-se cu ai vecinei . M-am repezit spre poarta sa vad ce se intampla si in acel moment vecina intra la mine in curte, m-a lut de par si m-a lovit, speriindu-mi copii iar mie mi-a lasat destule lovituri pe corp. Am fost la politie si am depus plangere, am facut o expertiza medico-legala despre care mi s-a spus ca o vor trimite dumnealor la politie iar de atunci nu mai stiu nimic despre dosar. Am intrebat vecinul meu pe care il am ca martor (care de fapt m-a si scapat din mainile ei)daca l-a chemat sa dea declaratie si mi-a spus ca nu.Spuneti-mi daca sa mai sper la ceva din partea Politiei Romane si daca pot sa odau in judecata si pana cand pot sa fac acest lucru
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:13, 23 Septembrie 2010
Ati fost la medicul legist pentru eliberarea unui Certificat medico-legal? Cite zile de ingrijiri medico-legale ati primit ?
Medicul legist nu mi-a dat nicio informatie legata de certificatul medical
Avand in vedere fondul in care s-a produs evenimentul ,respectiv cainele dvs a parasit curtea ,s-a incaierat cu al vecinei,exista posibilitatea ca functie de alte probe ce urmeaza a fi administrate ,organul de cercetare sa nu dispuna solutie de trimitire in judecata
De altfel,dispozitiile art 998 ,9991001 Cod civil precizeaza concret responsabilitatea persoanei /proprietarului unui animal.
in curtea casei mele cainele trebuie sa stea numai in tarc?
intrebarea mea este: de ce nu am fost instiintata pana acum de masurile care s-au luat si de ce nu a fost chemat si martorul sa dea declaratie , daca pot s-o dau in judecata pentru daune morale si psihice speriindu-mi foarte tare copilu de 9 ani, care refuza sa mai stea singur acasa?

Alte discuții în legătură

Unde ma adresez? BOTTYCELLY BOTTYCELLY Buna ziua, As dori sa ma indrumati in situatia urmatoare: In data de 02.07.2014, tatal meu a fost muscat de cainele unei vecine in timp ce o ajuta pe ... (vezi toată discuția)
Caine agresiv talie mare marinelabenchia marinelabenchia Cum sa fac ? Am un vecin cu un caine ciobanesc mioritic care nu il tine legat nici in tarc . De cate ori trec pe drum sare pe gard si musca din poarta . Am ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor ContSters75393 ContSters75393 Daca o persoana in urma unei incaierari a suferit 2 plagi si nu i-au fost atinse organele vitale se poate considera tentativa de omor? Daca nu se considera ... (vezi toată discuția)