avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fiind singura cu doi copii minori acasa o vecina a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fiind singura cu doi copii minori acasa o vecina a intat in curtea mea si m-a lovit

Pe data de 28 august 2010 la ora 21.30 in timp ce ma aflam in curtea casei mele impreuna cu cei doi copii minori ai mei o vecina se afla cu trei caini pe strada fara lesa sau botnite.La un moment dat s-a facut ozarva mare incat toti cainii vecinilor au inceput sa latre iar cainele nostru a reusit sa sara cu labele pe poarta si sa o deschida, iesind din curte si incaierandu-se cu ai vecinei . M-am repezit spre poarta sa vad ce se intampla si in acel moment vecina intra la mine in curte, m-a lut de par si m-a lovit, speriindu-mi copii iar mie mi-a lasat destule lovituri pe corp. Am fost la politie si am depus plangere, am facut o expertiza medico-legala despre care mi s-a spus ca o vor trimite dumnealor la politie iar de atunci nu mai stiu nimic despre dosar. Am intrebat vecinul meu pe care il am ca martor (care de fapt m-a si scapat din mainile ei)daca l-a chemat sa dea declaratie si mi-a spus ca nu.Spuneti-mi daca sa mai sper la ceva din partea Politiei Romane si daca pot sa odau in judecata si pana cand pot sa fac acest lucru
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:13, 23 Septembrie 2010
Velica Rodica a scris:

La un moment dat s-a facut ozarva mare incat toti cainii vecinilor au inceput sa latre iar cainele nostru a reusit sa sara cu labele pe poarta si sa o deschida, iesind din curte si incaierandu-se cu ai vecinei .

In mesajul initial ati precizat ca incidentul a inceput si ca urmare a faptului ca patrupedul dvs a parasit incinta proprietatii dvs si s-a incaierat cu ai vecinei .motiv care probabi;l a generat reactia stapanei acestora ,care a inteles sa solutioneze pe loc diferendul,patrunzand fara acordul dvs in proprietatea dvs si aplicand loviturile pe care le mentionati
Este o situatia specifica de violenta domestica ,in care ,unii inteleg intr-un anume fel sa solutioneze situatiile pe fondul starii de irirabilitate de moment ,fara a aprecia consecintele si prejudiciile pe care le pot cauza actiunile lor unilaterale de vointa
Va fi citat si vecinul dvs .Dar de obicei astea dureaza . Nu va asteptati ca sa aveti prioritate deoarece sunt si alte dosare si alte persoane in aceeasi situatie . Oricum , va puteti interesa de mersul anchetei . In functie de nr de zile de ingrijiri medicale , se va face si incadrarea faptei . Sa va constituiti si parte civila in procesul penal .
Ce inseamna a ma constituii parte civila intr-un proces penal?
V-am raspuns aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde ma adresez? BOTTYCELLY BOTTYCELLY Buna ziua, As dori sa ma indrumati in situatia urmatoare: In data de 02.07.2014, tatal meu a fost muscat de cainele unei vecine in timp ce o ajuta pe ... (vezi toată discuția)
Mama mea a fost bãtutã. ma poate sfatui cineva cum sa procedez? rrondella rrondella Mama mea, handicapata permanent gr.I,accentuat cu insotitor, pe 09.06.2012, in timp ce se afla aproape de gard, in curtea noastra, a fost batuta de unul din ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinului pentru cusca de caini? smeagull smeagull Buna ziua, Am urmatoarea problema: vreau ca intr-un colt al curtii, sa imprejmuiesc cu sarma o suprafata de 1 m pe 1 m. Curtea mea are gard, construit ... (vezi toată discuția)