avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie absolventi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie absolventi

Am avut un angajat ptr care am primit subventie un an de zile .Dupa 2 ani am inchis magazinul unde era angajat, datorita crizei(pe decizie apare "ca urmare a restrangerii activitatii, si ca incetarea s-a facut in temeiul art 65 lit 1 legea 53). Este posibil sa returnez banii inapoi?
Daca firma a intrat in insolventa ce se intampla mai departe?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 13:44, 23 Septembrie 2010
Buna ziua !
Angajatorul care solicita subventia are obligatia stabilita de art. 83 din Legea nr. 76/2002 de a incheia un contract individual de munca pe durata nedeterminata si de a mentine raporturile de munca sau de serviciu ale acestora cel putin 3 ani de la data incadrarii.
Astfel fiind datele spetei dvs. , in conditiile conventiei incheiate , se va proceda la inceperea demersurilor legale de returnare a sumelor acordate cu titlu de subventie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie levantica levantica Buna ziua, imi puteti spune si mie va rog frumos care sunt inregistrarile contabile in situatia in care societatea angajeaja absolventi? (vezi toată discuția)
Aplicare art.83(1) din legea 76/2002 cateldestept cateldestept Art.83(1) din legea 76/2002.Angajatorii care incadreaza absolventi in conditiile art.80 sunt obligati sa mentina raporturile de munca sau de serviciu ale ... (vezi toată discuția)
Subventie angajator monahelenus monahelenus Va rog solicit o parere in legatura cu urmatoarea situatie> - absolvent master promotia iulie 2012 - a primit indemnizatie de somaj in cuantum de 25o lei ... (vezi toată discuția)