avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Accident de masina, RCA nu acopera toata dauna.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Accident de masina, RCA nu acopera toata dauna.

Buna ziua,

am fost implicati intr-un accident de masina, iar repararea autoturismului costa peste 100 mil. RCA-ul vinovatului plateste maxim 60 mil. Pot recupera banii de la vinovat pe cale legala, prin proces?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 23:07, 16 Decembrie 2007
DA.
Puteti recupera restul de bani de la persoana vinovata prin intermediul instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recupereaza daune firmele de asigurari? anays18 anays18 am o nelamuriri legata de un incident survenit acum aproximativ 2 ani ,in care o pers.aflata pe un motoscuter a intrat in spatele unui autoturism in urma unei ... (vezi toată discuția)
Asiguratorul tergiverseaza inchiderea dosarului de dauna minos_dan minos_dan In data de 07.04.2008 am deschis dosar de daune la SC ARDAF SA, deoarece cel vinovat in producerea accidentului avea RCA la aceasta firma. Am avut surpriza sa ... (vezi toată discuția)
Anulare pv, recuperare pagube materiale niradu niradu Buna ziua, In data de 22.08.2014, in Piata Charles de Gaulle, am intrat in coliziune cu un alt autoturism. Dupa ce au fost date declaratiile si a fost ... (vezi toată discuția)