avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pentru Avocat din oficiu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pentru Avocat din oficiu

buna ziua

As dori sa va intreb daca am nevoie de o cerere pentru a cere un avocat din oficiu?:-/
Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk_s , utilizator 13:09, 30 Septembrie 2010
netshark a scris:

trebuie sa dovediti ca aveti venituri reduse.

din pacate nu lucrez....copilu are 1 an si 10 luni, in plus sunt la facultate in anul 3....
daca sunteti din bucuresti, adresati-va serviciului SAJ din cadrul palatului de justitie. sau mergeti la baroul de avocati din orasul dvs.
Avokitten a scris:

daca sunteti din bucuresti, adresati-va serviciului SAJ din cadrul palatului de justitie. sau mergeti la baroul de avocati din orasul dvs.

sunt din Cluj-N. .... in data de 5 oct trebuie sa ma prezint la tribunal....am facut o cerere in care cer un avocat din oficiu, iar in acea cerere am scris ca sunt la facultate in anu3 si mama a unui minor de 1 an si 10 luni si nu am nici un venit:(
daca am depus cererea si raspunsul la Apelul fostului sot, lui o sa ii trimita un exemplar pana marti? mentionez ca am depus ieri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face o cerere pentru un av.din oficiu silviu_1111 silviu_1111 buna ziua,am termen pe 29 septembrie si nu imi permit un av.platit,vrea sa stiu ce trebuie scris intr o cerere pentru un av.din oficiu,si unde anume sa o ... (vezi toată discuția)
Recunoaștere hotărâre judecătorească din austria Anna33 Anna33 Bună ziua! Am o hotărâre judecătorească data de o instanță din Austria pentru adopție copil minor. Hotărârea este definitiva și ... (vezi toată discuția)
Care e procedura pt. a obtine un avocat din oficiu ? rafaels rafaels [b]Buna seara , am o intrebare cum se procedeaza ca sa solicit un avocat din oficu si cum pot solicita scutirea de taxa de timbru ?[/b];) (vezi toată discuția)