avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... somatie de plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

somatie de plata

suntem autoritate contractanta..avem incheiat un contract pe reabilitare drumuri finantat de guvernul romaniei....nu am achitat facturile emise, drept pentru care s-a formulat somatie de plata...noi suntem beneficiarii, dar atata timp cat banii-sursa de finantare este de la guvern....ce putem face?
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 21:27, 3 Octombrie 2010
Formulati o intampinare prin care invocati lipsa calitatii procesuale pasive, indicand ca trebuie sa se judece cu guvernul, in calitate de platitor.
Daca vi se respinge exceptia invocata, formulati o cerere de chemare in judecata a guvernului in calitate de garant - actiune de chemare in garantie - in cadrul procesului aflat pe rol.
Sper sa ajute, in orice situatie, reveniti cu noutati.
Buna seara .
Nu se poate face cererea de chemare in garantie o data cu intampinarea,pentru castigare de timp ?
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excepþii de procedurã delotilia delotilia Bună ziua. Trebuie să formulez excepţiile de procedură într-o întâmpinare intr-un proces în care societatea mea comercială figurează ca pârât ... (vezi toată discuția)
Parat gresit introdus in plangerea contraventionala Luluful Luluful Buna ziua, In cadrul unei plangeri contraventionale formulate impotriva unui PV intr-un sector din Buc., am chemat in judecata politia locala de sector si ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitatii procesuale pasive bobcat27ad bobcat27ad Am contestat o decizie a AFP si instanta a citat din eroare DGFP, care la primul termen a depus intampinare ca nu are calitate procesuala pasiva. Stiu ca ... (vezi toată discuția)