avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lipsa calitatii procesuale pasive
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lipsa calitatii procesuale pasive

Am contestat o decizie a AFP si instanta a citat din eroare DGFP, care la primul termen a depus intampinare ca nu are calitate procesuala pasiva. Stiu ca exceptia este peremptorie si tinde la respingerea sau anularea cererii.
Eu ce pot invoca sa nu ajung in situatia asta? Va rog dati-mi un sfat. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters51580 , utilizator 17:16, 13 Aprilie 2008
Daca in cererea de chemare in judecata ati scris corect numele paratului, atunci instanta trebuie sa-l citeze pe acesta.
Puteti invoca faptul ca in cerere ati indicat corect cine este paratul si prin urmare solicitati sa fie citat acesta.
elis a scris:

Daca in cererea de chemare in judecata ati scris corect numele paratului, atunci instanta trebuie sa-l citeze pe acesta.
Puteti invoca faptul ca in cerere ati indicat corect cine este paratul si prin urmare solicitati sa fie citat acesta.

Multumesc. Am scris in cerere ca formulez contestatie impotriva deciziei nr....emisa de D.G.F.P., Administratia Finantelor Publice, Serviciul Inspectie Fiscala PJ
In cerere trebuie precizat exact paratii si adresa unde pot fi citati. Daca exista loc de indoieli puteti face o cerere completatoare in care sa precizati exact cu cine intelegeti sa va judecati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare daniel67 daniel67 Buna ziua .Am platit taxa poluare in 2008 . Am ationat in justitie ADMINISTRATIA FINANCIARA unde am platit taxa si am castigat la prima instanta,iar acum m-ia ... (vezi toată discuția)
Plangere respinsa pop62 pop62 Am inaintat o Cerere de chemare in judecata, pentru recuperarea taxei de poluare la Tribunalul Bistrita, parate AFMediu si dar din eroare am chemat in ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitatii procesuale active lolo0112 lolo0112 cand poate fi invocata exceptia lipsei calitatii procesuale active a reclamantului? este conditionata de primul termen, sau se poate invoca oricand in cursul ... (vezi toată discuția)