Buna,
Sunt angajata unei firme din luna dec.2009,in luna mai a.c. mi sa desfacut contractul de munca abuziv,printr-un proces mi-am recastigat dreptul de a fi reintegrata in munca unde in prezent imi desfasor activitatea.Tin sa mentionez ca in cont de munca am un salar de baza se 850ron si nu e specificat ca primeam si tichetele de masa pentru care pana in luna martie inclusiv am semnat bordeou la fel ca si colegele mele.Salariul il primeam 850ron net pe stat de plata si lunar primeam fluturas.Dupa reintegrare in functie nu mi-a mai fost acordat salariul primit anterior ci doar 610ron ,nu am mai primit nici tichetele de masa desi celelalte colege primesc lunar si semneaza pentru ele,nu mi sa mai eliberat nici fluturas asa cum prevede legea.Ce pot face in acest caz?
mi-a trimis statul de plata si a specificat acolo ca acesta este salariul scris in contratul de munca si ca acolo nu este specificat ca as beneficia si de tichete de masa.Dar pana in luna cad am fost concediata abuzilv priomeam si tichete si salariul mai mare,pot sa fac o plangere pe baza statelor de plata anterioare si a borderourilo unde am semnat luna de luna petru tichete? sunt documente ce pot fi verificate la sediul firmei
specificatii ca art. 78 c. mun. spune ca e vorba de toate drepturile de care a fost privat salariatul inclusiv c.o. pentru acea perioada ! :)
daca nu va dori sa inteleaga puteti cerere instantei sa lamureasca dispozitivul sentintei.