avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neacordarea tichete de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neacordarea tichete de masa

Buna ziua,in urma cu cateva luni mi sa desfacut CCM-ul in mod abuziv in timp ce eram in concediu medical,am castigat in instanta dreptul de a fi reintegrata in munca dar spre surprinderea mea nu mi s-au mai acordat tichetele de masa de care beneficiam inainte si salariul mi sa redus cu cca 200ron asta fara a fi anuntata in scris de motivul reducerii salariului si ne acordarea ticheteleor de masa.Mentionez ca colegele mele au primit si eu nu.Pana si la ITM am facut sesizare si am primit un raspuns vag cum ca ei nu au cum sa ma ajute in acest sens si daca consider sa dau firma iar in judecata pt neacordarea tuturor drepturilor de care beneficiam inainte de concedierea abuziva.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mariams70 , utilizator 20:29, 9 Noiembrie 2010
legat de tichetele de masa daca nu sunt trecute undeva expres ca trebuie sa vi le dea atunci nu este obligat.
Salariul nu avea cum sa vi-l diminueze decat cu acordul dumneavoastra, asta daca nu cumva aveti salariul la negru.
dar pana sa ma concedieze abuziv am primit tichetele de masa si am semnat pentru ele ,la fel si colegele mele au semnat desi nici la ele nu este stipulat in mod expres in contractul de munca? ce sa inteleg acum? nu e totusi vorba de discrimare in acest caz?
Pai cred ca la intrebarea acesta va pote raspunde doar angajatorul si anume de ce nu va mai acorde tichetele de masa.
a spus ca nu constituie obiectul contractului,dar ma intreb daca pana la reintegrare in munca mi s-au acordat di de atunci brusc nu atunci e totusi vorba de discriminare pentru ca nu am fost instiintata in scris sau verbal macar de ce nu mi se mai acorda.Nu sunt in masura sa constat asta de aceea am si apelat la d-voastra cei care afeti specializari in acest sens.Va multumesc!
Inteleg perfect pozitia dumneavoastra si aveti perfecta dreptate. daca ma pun in locul dumneavoastra probabil ca as fi si eu as fi la fel de revoltat.
Repet insa ca in cazul in care nu exista scris o hartie prin care el trebuia sa va dea aceste tichete, bila este in terenul lui....................

Alte discuții în legătură

Reintegrare in munca si refuz plata salariu integral mariams70 mariams70 Buna, Sunt angajata unei firme din luna dec.2009,in luna mai a.c. mi sa desfacut contractul de munca abuziv,printr-un proces mi-am recastigat dreptul de a fi ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti -reintegrare popescu marcela popescu marcela Buna ziua, In urma reintegrarii pe vechiul loc de munca un salariat a beneficiat de acordarea drepturilor banesti. Dar in perioada concedierii -reintegrarii ... (vezi toată discuția)
Despagubiri ca urmare a concedierii ilegale Instantlife Instantlife Se calculeaza si contravaloarea tichetelor de masa? Multumesc (vezi toată discuția)