avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... subiecte rezolvate
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

subiecte rezolvate

Exista vreo persoana amabila care sa imi trimita si mie subiectele rezolvate pt admiterea in Barou, la yon_ro@yahoo.es ?
Va multumesc mult de tot.
Cel mai recent răspuns: juridicx , utilizator 20:28, 23 Septembrie 2010
de unde stiti dvs ce subiecte se vor da? n-ar fi mai logic sa invatati daca vreti sa practicati totusi profesia de avocat? cu viitorii clienti cum veti proceda? veti cere rezolvarea spetelor dansilor pe forum???
athe a scris:

de unde stiti dvs ce subiecte se vor da? n-ar fi mai logic sa invatati daca vreti sa practicati totusi profesia de avocat? cu viitorii clienti cum veti proceda? veti cere rezolvarea spetelor dansilor pe forum???

Ma tem ca doamna avocat are dreptate. ;)
Dar...fiecare procedeaza cum considera de cuviinta.
Vreti ca cineva sa se intereseze ce subiecte s-au dat pana acum, sa le rezolve si sa va trimita raspunsurile. Exista o formatie care are o melodie intitulata " Mi-e o lene de ma doare".
cabinet individual avocat TOCEA DANIEL a scris:

Vreti ca cineva sa se intereseze ce subiecte s-au dat pana acum, sa le rezolve si sa va trimita raspunsurile. Exista o formatie care are o melodie intitulata " Mi-e o lene de ma doare".

De ce nu-i lasati sa-si traiasca propria lectie de viata?Examenul oricum fiecare il va da "individual"...putina incurajare nu strica.Cel putin, eu asa cred.
Ati vazut rezultatele de la examenul INM?

Toti candidatii (Barou, INM ) trebuie sa continue pregatirea profesionala, conform proverbului, "ai castigat continua, ai pierdut, continua"...este o "specializare" in care tot timpul "invatam", sau nu?
Cred ca s-a exprimat gresit..dorea subiectele - sinteza ...
In acest examen, insa, nu doar cat stii conteaza, pt a fi declarat admis...;)..prea repede uitati examenul din sept anul trecut sau cazul de la contestatii -Suceava, parca..deci, sa nu aruncam piatra, totusi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen noiembrie ContSters21173 ContSters21173 Stie cineva daca examenul de admitere in Baroul Bucuresti este sub forma de grila?:D (vezi toată discuția)
Examen admitere barou satelix satelix Am citit cu interes tot ce s-a discutat pe acest forum si trebuie sa recunosc ca admiterea in barou este o mare bataie de cap......:)Am terminat si eu anul ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 ContSters67773 ContSters67773 Stiu ca este mult prea devreme sa vorbim despre modul in care se va desfasura examenul de primire in profesia de avocat 2010 ( Examenul de admitere in Barou), ... (vezi toată discuția)