avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... am primit sentinta,ar trebui sa primim o foaie gen ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

am primit sentinta,ar trebui sa primim o foaie gen diploma ,pt asociatie?,de unde se ridica daca da

am primit sentinta,ar trebui sa primim o foaie gen diploma ,pt asociatie?,de unde se ridica daca da,multumesc:D
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:09, 24 Septembrie 2010
nu, sentinta este documentul de baza, iar "diploma" de care vorbiti, este codul fiscal al noii asociatii, care se ridica de la administratia financiare a sectorului de care apartineti (oras, comuna), unde trebuie sa va inscrieti si ei va eliberaza
"diploma"
succes
După dobândirea personalităţii juridice, instanţa întocmeşte certificatul de înscriere a persoanei juridice fără scop patrimonial in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor, aflat la grefa Judecatoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras la zi din registrul national al persoanelor juridice fara scop lucrativ e_rainbow_love e_rainbow_love Am nevoie pt deschiderea unui cont la o banca pt o asociatie de un Extras la zi din Registrul National al persoanelor juridice fara scop lucrativ. De unde pot ... (vezi toată discuția)
Dovada calitate reprezentant legal fundatie lazardaniel2015 lazardaniel2015 fundatia, al carei presedinte sunt, a introdus o cerere de chemare in judecata a unei persoane fizice....instanta mi-a pus in vedere sa fac dovada calitatii de ... (vezi toată discuția)
Filiala - obtinere personalitate juridica Borza Borza Asociatia nationala x avizeaza inscrierea unei filiale in oras z. Aceasta trebuie inscrisa la Registrul Asociatiilor aflate la grefa judecatoriei competente ... (vezi toată discuția)