Buna ziua. Sunt pus intr-o pozitie care ma terifiaza, mama a facut un credit de nevoie personale la care are restanta cateva luni, si de ceva vreme e plecata in italia incercand sa gaseasca ceva de munca timp in care eu locuiesc singur, ieri am primit in cutia postala o somatie de plata in care scrie ca in termen de 1 zi de la primire sau emitere trebuie achitata toata suma creditului + 1000 de euro costul executorului in caz ca nu, se va incepe executarea silita. Vreau sa stiu daca ar mai fi vreo solutie, o forma de rezolvare in cazul in care se incepe executarea silita? Sau pur si simplu ma trazesc cu politia la usa vazandu-ma fortat sa evacuez apartamentul.
Valoarea totala de credit e de 8100 euro, facut in septembrie 2008, din care 2 ani au fost achitati, ramasi de plata mai sunt 6700, cu tot cu executorul 7700.
daca aveti nr dosarului de executare silita puteti formula o contestatie, asta numai daca sinteti in termenul legal.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Executare silita
dong_yi
buna ziua.
in cazul unei executari silite a unui bun cu care s-a girat in banca un credit de nevoi personale cu ipoteca si pentru care s-a dat incuviintare ... (vezi toată discuția)