avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Se mai poate face ceva?
Discuție deschisă în Executare silită

Se mai poate face ceva?

Buna ziua. Sunt pus intr-o pozitie care ma terifiaza, mama a facut un credit de nevoie personale la care are restanta cateva luni, si de ceva vreme e plecata in italia incercand sa gaseasca ceva de munca timp in care eu locuiesc singur, ieri am primit in cutia postala o somatie de plata in care scrie ca in termen de 1 zi de la primire sau emitere trebuie achitata toata suma creditului + 1000 de euro costul executorului in caz ca nu, se va incepe executarea silita. Vreau sa stiu daca ar mai fi vreo solutie, o forma de rezolvare in cazul in care se incepe executarea silita? Sau pur si simplu ma trazesc cu politia la usa vazandu-ma fortat sa evacuez apartamentul.
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 06:31, 24 Septembrie 2010
Ce valoare are creditul ?
Valoarea totala de credit e de 8100 euro, facut in septembrie 2008, din care 2 ani au fost achitati, ramasi de plata mai sunt 6700, cu tot cu executorul 7700.
daca aveti nr dosarului de executare silita puteti formula o contestatie, asta numai daca sinteti in termenul legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dong_yi dong_yi buna ziua. in cazul unei executari silite a unui bun cu care s-a girat in banca un credit de nevoi personale cu ipoteca si pentru care s-a dat incuviintare ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza dupa somatie? magdamaria magdamaria buna seara, am primit o somatie din partea unui executor judecatoresc, prin care mi se aduce la cunostinta ca trebuie sa platesc in termen de o zi 4000 ron. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, locuiesc cu familia de 14 ani în suedia. am revenit ... GabrielAlexe GabrielAlexe Bună ziua, Locuiesc cu familia de 14 ani în Suedia. Am revenit recent în țară și am găsit în cutia poștală documente despre o executare silită pe ... (vezi toată discuția)