avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua, Locuiesc cu familia de 14 ani în Suedia. ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua, Locuiesc cu familia de 14 ani în Suedia. Am revenit ...

Bună ziua,

Locuiesc cu familia de 14 ani în Suedia. Am revenit recent în țară și am găsit în cutia poștală documente despre o executare silită pe numele soției mele din iulie 2021 pentru neplata sumei de 1000 lei reprezentând taxă habitat. Nici nu știam ce este aceasta taxă și nici ce să facem acum. Apartamentul nostru e nelocuit de zece ani, ea nu a fost la domiciliu, nu a știut de aceste sume, nu a știut de somațiile primite, nici de somația de execuție silită. Ce putem face acum? Dacă plătește, se stinge această executare silită sau trebuie sa facem și altceva? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:47, 9 Iulie 2022
Mergeti la avocat cu actele.
Daca exista penalități trebuie sa știți.
Degeaba achitați 1000 lei dacă mai aveți de achitat și alți bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite bpetre_41 bpetre_41 buna seara.am si eu o intrebare privitor la plata taxelor locale.Am primit o somatie de plata cu privire la plata taxelor (ecarisaj,habitat,cladiri) in valoare ... (vezi toată discuția)
Imobilele se radiaza la vanzare? elenavasiliu elenavasiliu Buna ziua! Am o prietena care a vandut un imobil,mai bine spus o garsoniera confort 3 in 1999. Nu a stiut ca acest imobil trebuie radiat, acum 2 saptamani ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca s-a prescris datoria? CristiZau CristiZau Buna, am un credit personal la banca luat in 2012 sau 2013. Eu sunt stabilit in alta tara si nu am platit nimic de aproximativ 5 ani. In urma cu un an sau doi ... (vezi toată discuția)