avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie la banca

am si eu o prblema am facut un credit de nevoi personale fara garantie in 2006 de 10,000 euro am achitat pana anul trecut toate ratele si de un an nu am mai putut plati ratele si am primit o notificare ca in 7 zile lucratoare nu platesc suma de 3137 euro reprezentand sold restant dobanzi, contractul de credit constituie titlu executoriu am platit suma de 1800 de euro mai mult nu am de unde face rost si vasi ruga sa-mi dati un raspuns ce as putea face si unde poate sa ajunga daca am o proprietate pe numele meu.Va Multumesc
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 07:53, 24 Septembrie 2010
singura solutie contra executarii silite este sa va intelegeti cu banca, daca mai este posibil, si numai daca si banca doreste (altfel nu-i puteti forta).
daca nu va intelegeti, se poate trece la executarea slita, caz in care pot fi scoase la vanzare bunurile dvs. (si mobile: televizor, covor etc., si imobile: case, terenuri), din pretul carora se va acoperi datoria, dobanzi, cheltuieli de executare silita, iar ce ramane (daca mai ramane ceva) veti primi dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de la banca fara contract. consecinte florinian florinian Buna ziua! Am un credit de nevoi personale de 5000 euro, rata de 100, contractat acum un an. Pana acum am platit dar nu mai pot plati. Nu am contract cu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile gavrusdaniel gavrusdaniel buna ziua,in urma cu mai multi ani in urma am scos din doua banci 2 credite am platit vreo 2 ani dupa aia firma la care lucram a dat faliment, ratele sau ... (vezi toată discuția)
Ce pot pati in cazul in care nu am mai platit rata la un credit? radu81 radu81 am un credit de nevoi personale din 2007 la care am platit ratele pana in 2009 septembrie si cind am vrut sa dau rata la banca mi sa spus ca nu mai apare ... (vezi toată discuția)