avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren impadurit: aplicabilitatea regimului silvic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren impadurit: aplicabilitatea regimului silvic

Buna ziua .Am o padure de salcami care sunt de peste 80 de ani ,se poate sa-i tai la ras ?
sI daca sunt obligata sa dau padurile in paza ocolului silvic..Si daca salcamii care sunt pe o rapa adinca daca trebuie marcati?
Cel mai recent răspuns: vasilica05 , utilizator 10:16, 30 Septembrie 2010
Am spus ca sunt 3 arii de padure adica 30 mp si sunt pe o rapa .
vasilica05 a scris:

Am spus ca sunt 3 arii de padure adica 30 mp si sunt pe o rapa .

Asa-i :blush2: am citit eu aiurea 30 de ari in loc de 3 ... adica 300 mp nu 30.
Nu intra in regim silvic insa daca doriti sa-i transportati va trebuie documente pentru ca altfel va treziti cu amenzi pe legea nr. 31/2000. Mergeti la Ocolul silvic si vorbiti acolo pentru documentele de transport. Lemnul il puteti exploata cand doriti si cum doriti insa cu transportul, repet, vor fi probleme daca nu mergeti la Ocol.
Ultima modificare: Joi, 30 Septembrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Va multumesc!..s-aveti o zi buna..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exploatarea pãdurii personale tester33 tester33 Bun găsit tuturor! M-ar interesa,dacă ştie cineva,cum poate exploata cineva pădurea aflată în proprietate privată(retrocedată conf.legii 18).Până ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare padure Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am o padure de 100 de ha, are in jur de 30000 de mc de lemn, pretul metrului cub de lemn este de 200-450 de lei, deci padurea mea ar fcae minim 6000000 de ... (vezi toată discuția)
Legea silvica anduteo anduteo As vrea sa stiu daca organele de politie insotite de alte persoane au voie sa intre fara acordul meu in padurea aflata in proprietate privata. ... (vezi toată discuția)