avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Contestatie amenda administrativa
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Contestatie amenda administrativa

Se poate face contestatie pentru o amenda administrativa primita de la Parchet? Sotul meu a fost cel vatamat, a inaintat plangere la organele de politie, dosarul a stat la politie 2 ani. Acum a fost trimis la judecata, in loc sa fie pentru vatamare corporala asupra lui, s-a incadrat la incaierare. Iar el a primit amenda administrativa de 1000 lei care trebuie platita in max. 15 zile. Se poate contesta?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 09:22, 26 Septembrie 2010
Impotriva solutiei procurorului se poate face plangere la prim procuror in termen de 20 de zile de la comunicarea solutiei, iar daca nici de aceasta solutie nu sunteti multumiti, puteti face plangere impotriva solutiei procurorului la Judecatoria pe langa care functioneaza parchetul, plangerile se fac in temeiul art. 278, indice 1 cod procedura penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate contesta amenda administrativa? mihaela1985 mihaela1985 Se poate face contestatie pentru o amenda administrativa primita de la Parchet? Sotul meu a fost cel vatamat, a inaintat plangere la organele de politie, ... (vezi toată discuția)
Se poate schimba incadrarea faptei propusa de procuror? mihaela1985 mihaela1985 Buna ziua! As dori sa stiu daca se poate schimba incadrarea faptei propusa de procuror? Dupa spusele inspectorului care se ocupa de caz si faptele ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara - plangere impotriva rezolutiei ada123456 ada123456 Am revenit : suspendata de 15 luni in urma unei plangeri penala , am primit odonanata de la procuror cu NUP si amenda adm . de 1000 ron , apoi de la ... (vezi toată discuția)