avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj tehnic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj tehnic

lucrez la o firma , cand nu avem de lucru ne trimite acasa si ne ia din cincediu de odihna , rezultatul este ca noi in luna august nu am mai avut concediu pe anul in curs, situatia se repeta si daca ar fi numai o zi dar au fost saptamani de stat acasa. As vrea sa stiu daca in situatia data firma trebuia sa ne dea somaj tehnic sau nu? Deci din lipsa de lucru.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:59, 24 Septembrie 2010
1. Sesizati ITM pentru ca nu este legal cum procedeaza angajatorul dvs.
2. "Somajul tehnic" nu este obligatoriu pentru angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O firma cu goluri de productie se poate atinge fara da te anunte la concediul de odihna? Floare92 Floare92 O firma cu goluri de productie te poat obliga sa recuperezi zilele chuar lunile in care ai fost obligata sa stai acasa si ai fost platit ? Si are drepul sa ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna CRODICA CRODICA Buna ziua, este legal ca angajatorul sa ne ponteze si sa ne plateasca concediu de odihna in ianuarie 2013 daca noi stam acasa pentru ca nu avem de lucru din ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Radutoi Radutoi Bună ziua eu beneficiez de stimulentul acela de 650 pe luna în schimb cei unde lucrez ne baga în concediu fără plata o luna de zile fără acordul nostru ... (vezi toată discuția)