avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara

la calculul pensiei alimentare,se ia in considerare si norma de hrana a politistilor? daca da,as dori sa stiu exact ce trebuie sa fac,deoarece mie nu mi se acorda,desi pe hotararea judecatoreasca scrie 1/4 din total venit. multumesc
Cel mai recent răspuns: reny34 , utilizator 12:15, 29 Aprilie 2011
buna.
dar de ce sa nu am,atata timp cat pe decizie scrie 25% din total venituri? si banii pt norma de hrana fac parte din venitul permanent! adica mi se da din prime(care nu au caracter permanent) si nu din norma??? cunosc persoane care primesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norma de hrana alyna25 alyna25 Buna ziua, Am si eu o nelamurire cu privire la norma de hrana. Sunt in proces cu fostul meu sot pt recalculare pensie alimentara si vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Exista posibilitatea ca norma de hrana sa fie luata la calculul pensiei alimentare?! cher cher Am urmarit de ceva timp discutiile de pe forum legate de parerile pro si contra privind posibilitatea luarii in calcul a normei de hrana la stabilirea pensiei ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara din norma de hrana la mapn dorat dorat Compartimentul finaciar al unitatii a efectuat retinerea,incepand cu drepturile salariale ale luni aprilie 2014 platite in luna mai 2014 , in cuantum de 1/4 ... (vezi toată discuția)