avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contract internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contract internet

Am un contract de furnizare servicii internet cu Orange pe timp de 2 ani.Contractul este inceput in februarie 2010.Datorita serviciilor proaste pe care le furnizeaza,am incercat sa reziliez contractul dar cei de la orange nu accepta.Am incercat sa predau USB-ul la partenerul orange unde am incheiat contractul si nu vor sa-l acepte.In contract nu sunt trecute clauze financiare pentru reziliere unilaterala.Ce pot face pentru a sacapa de aceasta firma cu servicii in zona mea foarte proaste?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 14:44, 24 Septembrie 2010
Plangere la OPC.
sa dati in judecata operatorul de telefonie mobila si sa cereti rezilierea contractului.in prealabil ar trebui sa faceti o notificare scrisa operatorului de telefnoe mobila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie mobila marianu marianu buna ziua,am un abonament de telefon de 4 -5 ani de 4 e,anul trecut in decembrie a expirat perioada contractuala,atunci am fost ofertat de iei pentru un ... (vezi toată discuția)
Abonament internet LISA2000 LISA2000 Buna ziua, Am si eu o problema: Am fost \"bombardata cu oferte\" de la o firma de telefonie mobila, am pus \"botul\", si m-am trezit acasa cu un USB ... (vezi toată discuția)
Orange Petrina l Petrina l Bună seara, scuzați deranjul vin și eu cu o problema : tatăl meu a fost sunat de un operator de la Orange dacă dorește o tableta cu doar 80 lei ... (vezi toată discuția)