avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Comunicare ( Notificare )
Discuție deschisă în Executare silită

Comunicare ( Notificare )

Am primit o COMUNICARE (Notificare) de la un BIROU EXECUTOR JUDECATORESC; la ce riscuri sunt supus? sunt dat in judecata?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 17:28, 18 Decembrie 2007
....depinde ce scrie in notificare!
Nu sunteti dati in judecata, este posibil ca notificarea sa aibe ca obiect punerea dvs in intarziere pentru o datorie neachitata.
Adresati-va unui jurist, nu puteti primi un sfat pertinent doar din informatia data.

Oricum nu mergeti si nu semnati nimic fara sa va consultati cu un jurist.

Ca nota informativa:
Prin Notificare Nu sunteti dat in judecata.
Prin Notificare (conf art 1079 Cod Civil) sunteti pus in intarziere.
Astfel incat daca nu dati curs notificarii partea indreptatita se poate adresa ulterior instantei.

trebui vazut care este continutul notificarii, poate sa fie orice.#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conciliere obligatorie? pop sorin pop sorin Buna, Vreau sa intentez o actiune impotriva unei persoane avand ca scop anularea unui antecontract in baza careia eu am platit o suma de bani iar ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata de la o companie de telefonie mobila Nicus0r Nicus0r Buna ziua, am primit si eu o somatie de plata de la domni de la orange romania care spune asa \"Conform situatiei contului dvs, orange va informeaza ca ... (vezi toată discuția)
Cerere valoare redusa AllyOD AllyOD Buna ziua. Am primit prin posta o Comunicare Adresa, referitor la o cerere de valoare redusa, emisa de B2Kapital, pt Vodafone. Data ctr este 16.03.2017, iar ... (vezi toată discuția)