avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale INCHIRIERE TEREN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

INCHIRIERE TEREN

Buna ziua,

O societate de constructii are un contract de antrepriza cu un client public pentru o constructie, incluzand si organizarea de santier; eu efectuez lucrari de constructii in preajma si am nevoie de un teren pe care doresc sa il utilizez in vederea organizarii de santier (baraci, materiale etc); antreprenorul respectiv este de acord sa imi dea spre folosinta o suprafata din teren, insa nu are niciun drept sa-l inchiriereze, nefiind proprietar... ce alta modalitate legala am la dispozitie si ce tip de contract pot incheia?

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: PAS22 , utilizator 10:29, 27 Septembrie 2010
Contract de comodat. El poate, insa, cu acordul proprietarului sa il si subinchirieze.
Am uitat sa specific ca vrea bani si nici nu vrea ca proprietarul sa stie ca subinchirieaza...
Din ce spuneti dvs. vrea mai mult sa ”umfle” niste bani la negru de pe un teren care nu ii apartine.
Daca nu vrea ca proprietarul -institutie publica inteleg- sa stie ca incaseaza niste bani de la dvs. ... de ce ar vrea sa semneze un inscris ”incriminator” in acest sens ?!
Intrutotul de acord cu prima parte a afirmatiei dvs... iar cu cea de a doua, culmea ca este de acord sa semneze un contract, tipul propus fiind "contract de utilizare".
Ultima modificare: Vineri, 24 Septembrie 2010
negrugri, utilizator
Adresati-va direct proprietarului terenului.

Alte discuții în legătură

Contract de antrepriza diadri diadri Buna ziua, Am si eu o intrebare. Doresc sa stiu daca in Romania este posibil ca eu in calitate de dezvoltator al unui proiect, ce mi-am achitat toate ... (vezi toată discuția)
Instalare container pentru locuit nelush2103 nelush2103 As avea o intrebare. Ce avize am nevoie pentru instalarea unui container pentru locuit pe un teren proprietate particulara, undeva la tara intr-o comuna. Ma ... (vezi toată discuția)
Autonomia contractelor? cateldestept cateldestept se intampla frecvent contractele de achizitie a serviciilor de dirigentie de santier sa fie legate de contractul de executie al lucrarilor... nu exista ... (vezi toată discuția)