avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale INCHIRIERE TEREN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

INCHIRIERE TEREN

Buna ziua,

O societate de constructii are un contract de antrepriza cu un client public pentru o constructie, incluzand si organizarea de santier; eu efectuez lucrari de constructii in preajma si am nevoie de un teren pe care doresc sa il utilizez in vederea organizarii de santier (baraci, materiale etc); antreprenorul respectiv este de acord sa imi dea spre folosinta o suprafata din teren, insa nu are niciun drept sa-l inchiriereze, nefiind proprietar... ce alta modalitate legala am la dispozitie si ce tip de contract pot incheia?

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: PAS22 , utilizator 10:29, 27 Septembrie 2010
Forma actului propus de antreprenor (fara acordul proprietarului)este in afara legii.
Am uitat sa specific ca vrea bani si nici nu vrea ca proprietarul sa stie ca subinchirieaza...

Nimeni nu poate dispune de bunurile altuia. Este o incalcare a dreptului de proprietate, tulburare de posesie.

Alberto Kurtyan
Ideea este ca am nevoie de acel teren pentru organizarea de santier, nu ma intereseaza sa iau legatura cu proprietarul sau altceva... intrebarea mea era daca am la dispozitie o cale legala de a incheia un contract tinand cont de situatie si care ar fi acela?
Dar de ce nu includeti in contractul de atrepriza si faptul ca beneficiarul se obliga sa puna la dispozitia antreprenorului o suprafata de ........ mp situata in ....... pentru desfasurarea activitatilor sale generate de acest contract?????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de antrepriza diadri diadri Buna ziua, Am si eu o intrebare. Doresc sa stiu daca in Romania este posibil ca eu in calitate de dezvoltator al unui proiect, ce mi-am achitat toate ... (vezi toată discuția)
Instalare container pentru locuit nelush2103 nelush2103 As avea o intrebare. Ce avize am nevoie pentru instalarea unui container pentru locuit pe un teren proprietate particulara, undeva la tara intr-o comuna. Ma ... (vezi toată discuția)
Autonomia contractelor? cateldestept cateldestept se intampla frecvent contractele de achizitie a serviciilor de dirigentie de santier sa fie legate de contractul de executie al lucrarilor... nu exista ... (vezi toată discuția)