O societate de constructii are un contract de antrepriza cu un client public pentru o constructie, incluzand si organizarea de santier; eu efectuez lucrari de constructii in preajma si am nevoie de un teren pe care doresc sa il utilizez in vederea organizarii de santier (baraci, materiale etc); antreprenorul respectiv este de acord sa imi dea spre folosinta o suprafata din teren, insa nu are niciun drept sa-l inchiriereze, nefiind proprietar... ce alta modalitate legala am la dispozitie si ce tip de contract pot incheia?
Ideea este ca am nevoie de acel teren pentru organizarea de santier, nu ma intereseaza sa iau legatura cu proprietarul sau altceva... intrebarea mea era daca am la dispozitie o cale legala de a incheia un contract tinand cont de situatie si care ar fi acela?
Dar de ce nu includeti in contractul de atrepriza si faptul ca beneficiarul se obliga sa puna la dispozitia antreprenorului o suprafata de ........ mp situata in ....... pentru desfasurarea activitatilor sale generate de acest contract?????