Buna ziua! In ianuarie 2010 socrul meu a decedat. In urma decesului soacra si cumnata au dat semnatura la notariat, ca renunta la partea lor din mostenire
( socrul meu i-a vandut apartamentul in care locuia cumantei mele din timpul vietii- soacra mea ramanand in acel imobil). De curand am primit mai multe informatii din mai multe surse , cum ca ar mai exista un imobil (apartament) pe numele socrului meu. Despre existenta acestui apartament pana acum nu a stiut nimeni.Puteti sa-mi spuneti va rog cum putem afla despre acest imobil si ce proceduri legale trebuie intreprinse pentru a intra in posesia actelor si a acestui imobil daca exista intr-adevar. Va multumesc.
Multumesc pentru raspuns, problema este ca socrul meu a locuit in Bucuresti, iar acest apartament de care am auzit ca ar mai exista se pare ca este in Rm |Valcea
( dupa spusele celor care ne-au instiintat) - socrul meu fiind nascut in acea zona.
Suntem foarte confuzi si nu stim de unde sa incepem cercetarile descoperiri acestui imobil. Noi momentan fiind plecati din tara, vrem sa stim exact pasii de urmat astfel incat, in momentul venirii in tara sa ne miscam repede.Multumesc.
La Primarie costa taxa locala, pe cand la Cadastru judetean si publicitate imobiliara costa ceva mai mult , de exemplu la Suceava - 5 lei pagina. Mergeti la Biroul cadastral de care apartine apartamentul.
Succesiune
adelinab
Am si eu o intrebare in legatura cu succesiunea ce se face in urma decesului unuia dintre parinti.Locuiesc impreuna cu sotul si cei doi copii ai nostri,intr-o ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire
jojica
.Socrul meu natural a decedat in urma cu foarte mult timp,lasand in urma doi copii ,dupa deces soacra mea a facut succesiunea ramanand singura in casa.Acum a ... (vezi toată discuția)