avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contestatie incheiere CIM cu acordul partilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contestatie incheiere CIM cu acordul partilor

Pot contesta incheierea CIM cu acordul partilor? Am semnat sapt trecuta incheiera CIM cu acordul partilor, fiind fortat de firma sa plec. Nu puteam fi dat afara, si mi-au propus sa plec prin acordul partilor. Am acceptat fortat de imprejurari (amenintari), iar acum am realizat ca firma nu putea desface contractul de munca pentru cauzele imputate. Am avut evaluari foarte bune, insa unul din patroni ma ameninta de multe luni ca ma da afara si ma acuza in permanenta de actiuni impotriva firmei, desi rezultatele au fost foarte bune (eu lucrez in vanzari).
Mai pot contesta incheierea CIM daca am semnat deja cu acordul partilor?
Multumiri
MD
Cel mai recent răspuns: FLORIN VASILIU , Consultant resurse umane 09:00, 25 Septembrie 2010
Putetu contesta decizia de incetare chiar daca este prin acordul partilor insa va trebui sa dovediti ca ati fost amenintat si ca efect al acestor amenintari ati acceptata acest lucru. Aveti cum sa dovediti imprejurarile aratate pentru a avea cistig de cauza?
Va trebuie probe ca sa demonstrati ca ati fost silit sa incheati CIM cu acordul partilor, in instanta nu merge cu povesti, de multe ori si cu probe clare nu ai castig de cauza.
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare privin incetarea c.i.m tudorm94 tudorm94 buna seara,va multumesc pentru raspuns si-mi permit sa va mai adresez o intrebare: asa cum era de asteptat mi s-a adus la cunostinta printr-o notificare ca ... (vezi toată discuția)
Demisie fortata... vanda192001 vanda192001 Buna seara, Pana azi am fost angajata intr-unul din lanturile de hyper market-uri din Romania. In decursul zilei am fost chemata la departamentul Resurse ... (vezi toată discuția)
Am semnat statul de plata si m-au scos afara.. gabitamaria gabitamaria Uluita ma adresez din nou dvs.Intr-un topic recent va scriam de problema mea cu neplata salariului si a drepturilor salariale pe 2 luni, si m-ati indrumat spre ... (vezi toată discuția)