avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... notificare privin incetarea c.i.m
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

notificare privin incetarea c.i.m

buna seara,va multumesc pentru raspuns si-mi permit sa va mai adresez o intrebare:
asa cum era de asteptat mi s-a adus la cunostinta printr-o notificare ca c.i.m mi s-a incheiat incepand cu data de 15.02.2010 in baza art.65 cu 1 datorita situatiei economico -financiara precara a societatii ,mi s-au acordat salariul .intrebarea mea este :pot face sesizare la i.t.m ca nu mi s-a acordat preaviz legal si salarii compensatori?pot avea castig de cauza daca actionez in judecata?
mentionez ca in subsolul notificarii unde am semnat a mentionat ca am primit toate drepturile salariale,fiind fortata de imprejurari si anunme prin amenintari cu retinerea salariului.mentionez ca am fost incadrata ca si administrator cu puteri limitate.va multumesc anticipat:)
Cel mai recent răspuns: DANIELA NICULESCU , Consultant fiscal 20:00, 15 Februarie 2010
Este extrem de greu sa probati amenintarea...si sa v-o accepte instanta in cadrul acestui proces.Aveti mici sanse de reusita , deoarece ati semnat ca nu mai aveti pretentii....Puteti totusi incerca, paoate aveti noroc.
Puteti contesta in instanta decizia pentru neacordarea/plata preavizului si salariilor compensatorii. Dovada ca v-au fost acordate trebuie sa o faca angajatorul.
sesizati itm teritorial de situatia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost fortata sa imi dau demisia, ce ma sfatuiti sa fac? vasilicalaura vasilicalaura Pe data de 15.02.2010 firma Kaufland am fost fortata sa imi dau demisia.Nu mi s-a dat posibilitatea sa ma disculp orice ziceam faceau in asa fel de era tot ... (vezi toată discuția)
Concedieri - demisie si salariu compensatoriu? ContSters139791 ContSters139791 Buna seara am o speta : - fac parte dintre cei restructurari dintr-o companie, sa va explic cum a decurs totul, am fost chemati, si ni s-a spus ca nu mai ... (vezi toată discuția)
Preaviz ketzia ketzia Am primit preaviz conform Art. 73(1) si 65(1) pentru 21 zile pe motiv de reorganizare a activitatii, urmand sa fiu trimisa in somaj.Vreau sa stiu ce drepturi ... (vezi toată discuția)