buna seara,va multumesc pentru raspuns si-mi permit sa va mai adresez o intrebare:
asa cum era de asteptat mi s-a adus la cunostinta printr-o notificare ca c.i.m mi s-a incheiat incepand cu data de 15.02.2010 in baza art.65 cu 1 datorita situatiei economico -financiara precara a societatii ,mi s-au acordat salariul .intrebarea mea este :pot face sesizare la i.t.m ca nu mi s-a acordat preaviz legal si salarii compensatori?pot avea castig de cauza daca actionez in judecata?
mentionez ca in subsolul notificarii unde am semnat a mentionat ca am primit toate drepturile salariale,fiind fortata de imprejurari si anunme prin amenintari cu retinerea salariului.mentionez ca am fost incadrata ca si administrator cu puteri limitate.va multumesc anticipat:)
Este extrem de greu sa probati amenintarea...si sa v-o accepte instanta in cadrul acestui proces.Aveti mici sanse de reusita , deoarece ati semnat ca nu mai aveti pretentii....Puteti totusi incerca, paoate aveti noroc.
Puteti contesta in instanta decizia pentru neacordarea/plata preavizului si salariilor compensatorii. Dovada ca v-au fost acordate trebuie sa o faca angajatorul.
Preaviz
ketzia
Am primit preaviz conform Art. 73(1) si 65(1) pentru 21 zile pe motiv de reorganizare a activitatii, urmand sa fiu trimisa in somaj.Vreau sa stiu ce drepturi ... (vezi toată discuția)