avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum trebuie sa procedez s-au ce trebuie sa fac
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum trebuie sa procedez s-au ce trebuie sa fac

lucrez la un centru de copii si de curand am fost chemat in comisie de disciplina.
am sa va povestesc putin ce sa intamplat ca sa va puteti face o imagine despre ce vorbesc.
Un copil din alta institutie de ocrotire a lovit un alt copil din institutiia de ocrotire unde il am eu in grija. l-am predat instructorului de grupa dar in doar cateva secunde a luat un bolovan si la aruncat in directia grupului de copii aflat in grija mea dar ma nimerit pe mine provocandu-mi o plaga ce a necesitat interventie de urgenta si oradiografie.

Problema este ca dupa aproxomativ 2 -3 saptamani de la incident am fost chemat in comisie de disciplina unde cu stupoare am aflat ca acel minor a aruncat cu piatra deoarece eu l-as fi tinut de mana in timp ce alti copii il loveau, in contextul in care acel copil a aruncat cu piatra chiar din mana ionstructorului de educatie.
in urma acestei nedreptati pot sa va mai spun ca restul colegilor care lucrat pe tura cu aceea femeie din respectiva institutie de oacrotire confirma ca acea minciuna mai sus mentionata.
am scris contrariu in urma convocarii la comisia de disciplina dar cu toate astea eu nu ma simt in neregula. ce as putea sa fac in contextul in care acele persoane candva mi-au fost si mie educatori si nu suporta persoana mea datorita mentalitatilor invechite, citez: uite si asta a juns de teapa noastra.
va rog sa ma sfatuiti ce sa fac, sunt disperat deoarece cred ca la mijloc este vorba si de discriminare in sensul ca, dupa cum am scris mai sus eu am crescut tot intr-o institutie de ocrotire.
va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Septembrie 2010
albertoalberto, utilizator
Cel mai recent răspuns: mimi.luc , utilizator 11:06, 25 Septembrie 2010
Puteti ataca in instanta decizia comisiei de disciplina.
daca angajatorul constata ca ati savarsit o abatere disciplinara si va lua o decizie in acest sens, nu va ramane decat sa contestati decizia in instanta.sigur, daca dvs. puteti proba contrariul.
din pacate, nu putem schimba mentalitatile fiecarei persoane, dupa bunul nostru plac.trebuie sa invatam, sa-i luam ca atare.
succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obtine si eu un raspuns Canon01 Canon01 daca mai multe persoane arunc[ cu pietre spre un geam cu scopul de a-l sparge dar doar o piatra sparge geamul fara a se sti care persoana a aruncat-o ,cine va ... (vezi toată discuția)
Refuz a duce copilul la scoala in conditii improprii mihai lupu mihai lupu Buna ziua, Copilul meu impreuna cu clasa lor au fost mutati intr-o sala de biblioteca la scoala unde stau foarte ingramaditi(culoarele intre banci au maxim ... (vezi toată discuția)
Palmuirea unui copil ..... ce e de facut ????? circotasa circotasa Buna seara ! Eu impreuna cu cei 2 copii ai mei ma aflam azi la un magazin care are mai multe trepte la intrare . Copilul cel mic se juca cu alt copil in ... (vezi toată discuția)