avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Detașări transfrontaliere - abordarea aspectelor practice ale detașărilor în UE și în state terțe

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot sa iau somaj daca sunt studenta?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot sa iau somaj daca sunt studenta?

firma la care lucram ne-a dat in preaviz ,iar apoi ne-a zis sa ne bagam actele de somaj.dar eu sunt studenta.as putea sa i-au somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 25 Septembrie 2010
Daca sunteti somer provenit din concediere veti beneficia de indemnizatie de somaj.
lacra25 a scris:

firma la care lucram ne-a dat in preaviz ,iar apoi ne-a zis sa ne bagam actele de somaj.dar eu sunt studenta.as putea sa i-au somaj?

In acest caz, trebuie sa indepliniti si conditia stagiului minim de cotizare ... 12 luni in ultimele 24 de luni premergatoare datei depunerii cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie de somaj? brezan brezan Am 54 de ani si 34 de ani de munca. Din iulie 2009 pana in octombrie 2010 am fost in somaj. Din noiembrie 2010 pana in mai 2011 nu am avut loc de munca. Din ... (vezi toată discuția)
Preaviz de concediere puncea puncea ma pot incapatana sa respect termenii contractuali si nu cei verbali fara a mi se intampla nimic grav in aceasta perioada de preaviz ?mai explicit adica sa ... (vezi toată discuția)
Din nou in somaj roxana cecilia roxana cecilia in luna august am fost in somaj,iar in luna septembrie m-am angajat la o SC . In ianuarie ne-au fost date preavize de concediere colectiva . Ce drepturi am eu ... (vezi toată discuția)