avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Garsoniera cumparata de la A.F.I
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Garsoniera cumparata de la A.F.I

Parinti mei au primit garsoniera in anul 1990 conform legilor:H.G.608/1990,H.G.88/1991,H.G 562/1991,legea nr.85/1992 republicata in1998,acestia nu au cumparato decat anul acesta la un pret foarte rezonabil adica(16.000ron)au platit un avans de 73%mai avand de plata 4000ron in rate.Intrebarea mea este urmatoarea:Dupa terminarea ratelor vor putea vinde casa?Sau trebuie sa astepte o anumita perioada de timp?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 18:00, 25 Septembrie 2010
uitati-va in contractul de vanzare-cumparare la clauze.daca nu aveti nici o clauza in acest sens o pot vinde la terminarea ratelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibila neplata a sultei - h.g 608/90 VasilicaR VasilicaR Buna ziua, In anul 1992, parintii mei au cumparat cf.legii 61/90, H.G 608/90, apartamentul pe care il ocupau in baza contractului de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Obtinere act de proprietate. succesiune dupa 17 ani. miara miara Buna ziua, Parintii mei au incheiat un contract de vanzare-cumparare in 1992 pentru apartamentul in care locuiau pana in acel moment cu chirie, in baza ... (vezi toată discuția)
Dobandirea proprietatii asupra terenului aferent unui imobil cumparat de la stat nadja nadja Buna seara. Speta mea este urmatoarea: Imobil cumparat de la stat in 2006 in baza Legii 61/1990 si HG 562/1991, cu terenul aferent dat in folosinta pe durata ... (vezi toată discuția)