avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract vanzare-cumparare imobil
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract vanzare-cumparare imobil

Am facut un antecontract de vanzare-cumparare cu o agentie imobiliara,in urma achitarii unui avans de 12.000 euro pentru un imobil in valoare de 52.000 euro.Urmeaza sa luam un credit ipotecar,insa agentia respectiva ne preseaza cu actele pe care trebuie sa le inaintam la banca in conditiile in care ei nu au finalizat lucrarile, si nu numai ca nu le-au finalizat in intervalul de timp stipulat in contract, dar nci macar masuratorile, adica actele de cadastru nu sunt corecte(ei sustinand ca e o greseala a notarului), respectiv o greseala de cam 6 metri la totalitatea mp a apartamentului.Agentia ne spune sa ianintam actele la banca, sa obtinem creditul ca stipulam in contractul de vanzare-cumparare ca urmeaza sa se rectifice greseala "materiala" ulterior!!!!!!
Cum credeti ca trebuie procedat???eu sunt de parere ca asa ceva nu e posibil avand in vedere ca ei sunt in urma mult cu lucrarile la acel apartament, acesta fiind constructie noua, am uitat sa precizez.Credeti ca se rezolva ceva cu o adresa dura inaintata Agentiei Imobilare???
multumesc anticipat!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 23:59, 16 Decembrie 2007
pai atat timp cat ei sunt in culpa nu pot sa faca nimis:))
~ Conținut șters la cerere ~
n-ati inteles!!noi am achitat partial si ei ne-au dat actele, documentatia cadastrala, doar ca ei nu au finalizat lucrarile si noi nu ne putem muta curand dar ei vor restul de bani!!!asta e problema mea, vreau sa-i aman cu restul banilor pana cand lucarrile vor fi finalizate in totalitate.
Atat timp cat sunt vinovati nu pot face nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit pentru apartament cumpărat prin prima casă, neachitat integral aallynaa aallynaa Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Doresc sa cumpar un apartament cu credit ipotecar dar care este achizitionat prin \"prima casa\" si pentru ... (vezi toată discuția)
Rest plata dezvoltator imobiliar, implicarea altei banci Dharma Dharma Buna seara, am increiat un antecontract de vanzare-cumparare cu un dezvoltator imobiliar achitand 70% avans din valoarea imobilului ,urmand ca la data semnarii ... (vezi toată discuția)
Intabulare drum de acces Cristian Cojocariu Cristian Cojocariu Buna dimineata. Am o problema din partea unui dezvoltator imobiliar in sensul ca : Am contractat un credit imobiliar ipotecar prin BCR la data de 7 februarie, ... (vezi toată discuția)