avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Unde semnez pentru \"Initiativa-Legislativa.ro\"
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Unde semnez pentru "Initiativa-Legislativa.ro"

Probabil ca la ora asta sunt obosita, sau... chiar nu vad unde sa semnez pentru "Initiativa-Legislativa.ro". Nu exista nici un buton, iar acolo unde este barometrul pentru semnaturi, link-ul pe "semneaza" nu este activ.
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:05, 25 Septembrie 2010
asa e, am constatat si noi acelas lucru...poate este o inactivitate temporara...
:) Pai deocamdata nu trebuie sa semnati. Proiectul va fi lansat in 15 octombrie. Veti semna, cand si daca veti dori, pentru proiectele de acte normative.

Sau cel putin asa am inteles eu. :">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate modifica o lege ? blana90 blana90 Am deschis acest subiect din pura curiozitate, inainte de toate. In tarile civilizate, la noi nu e cazul, din ce stiu eu, cetatenii unei tari se pot grupa si ... (vezi toată discuția)
Bună seara. În decursul zilei de azi am primit o amenda, fiind ... AdrianConstantin96 AdrianConstantin96 Bună seara. În decursul zilei de azi am primit o amenda, fiind înregistrat cu viteza de 91km/h la întrarea în localitate. Pe procesul verbal înmânat de ... (vezi toată discuția)
Declaratie pe propria raspundere - semnatura The_Wizard92 The_Wizard92 Buna ziua, Recent a fost lansat formular.sts.ro, unde putem completa declaratiile online. In cazul in care downloadez documentul in format PDF, este ... (vezi toată discuția)