avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia de maternitate avocati
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia de maternitate avocati

Sunt doar zvonuri sau este materializat in hotarare a consiliului UNBR faptul ca indemnizatia de maternitate pentru avocati (cuantumul maxim) a fost micsorat? Actualmente este de 2.300 lei. Daca da, unde este publicata hotararea pentru ca pe site-ul UNBBR nu este? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 00:56, 27 Septembrie 2010
Eu stiu ca, regula este: cuantumul brut lunar al indemnizatiei de maternitate este de 85% din media veniturilor lunare din ultimele 6 luni anterioare primei zile de concediu medical si este suportata integral din bugetul fondului national unic de asigurari sociale de sanatate.

NU stiam ca indemnizatia de maternitate avocati este suportatata de catre UNBR#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de maternitate alina_cj alina_cj Indemnizatia de maternitate se calculeaza din venitul brut sau net din ultimele 6 luni? (vezi toată discuția)
Concediul de sarcina alina_cj alina_cj Buna ziua. Cu 3 luni inainte de a intra in prenatal am fost in concediu medical. In aceasta perioada voi beneficia de 85% din 75% din salariul net? (vezi toată discuția)
Concediu de lauzie ancutza1983 ancutza1983 Buna.ma intereseaza si pe mine exact, concediul de 42 de zile de lauzie dupa nastere cum este platit? e obligata firma sa ne plateasca 100% ... (vezi toată discuția)