avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare imobil.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare imobil.

va dau urmatoarea speta: am beneficiat de restituirea unui imobil in baza legii 10/2001 modificata si completata(masura reparatorie)...la vinzarea imobilului respectiv,sintem ,cumva,obligati la plata impozitului pe venit de 16%? avind in vedere cele aratate anterior?(restituire in legea 10/2001,care vine ,ca o masura reparatorie,iar prin vinzarea imobilului...transformam bunul imobil in lichiditati...va multumesc si astept raspuns...la intrebare,sintem obligati la plata respectiva?
Cel mai recent răspuns: petru71 , utilizator 11:29, 30 Septembrie 2010
buna ziua.
nu platiti impozit de 16%.
veti plati impozit de 2% sau 3% conform disp art 77 ind 1 cod fiscal.
nu veti plati 16%. impozitul va fi de 3%.
prevederile art.77 indice 2 litera a,se aplica situatiei...nu-i asa?va rog sa-mi confirmati.va multumesc...si o zi buna va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva incheierii de carte funciara Luisa Mitroi legalista.ro Luisa Mitroi legalista.ro Dragi colegi, va supun atentie urmatoarea speta pentru a o dezbare: In septembrie 2012 am formulat o plangere impotriva incheierii de carte funciara ... (vezi toată discuția)
Cand se va publica in mo decizia ccr prin care adjudecatarul nu este obligat la plata impozitului pe venit mihaippx mihaippx Stie cineva estimativ, din practica, cam pe cand se va publica in Monitorul Oficial decizia CCR prin care adjudecatarul unei licitatii nu este obligat sa ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 IOSUB CRISTI IOSUB CRISTI Speță : ● In anul 2oo7, primarul emite dispoziție prin care se respinge notificarea formulata in baza legii 10/2oo1 , prin care solicitam ... (vezi toată discuția)