avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distanta wc de hotar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distanta wc de hotar

La ce distanta de hotar pot pune un wc de lemn,tinind cont ca vecinul are o bucatarie de vara bineinteles fara autorizatie cu peretele direct pe hotar?Zona este rurala.Va rog astept un raspuns.In cadastrul meu figureaza desenat pe latura de spate un dreptunghi cu x in mijloc,semn ca au fost trecute niste cotete de lemn,desfintate.
Cel mai recent răspuns: Doncean , utilizator 16:05, 26 Septembrie 2010
teoretic, 19 dm.
Ordin nr. 536/1997din 23/06/1997
pentru aprobarea Normelor de igienă şi a recomandărilor privind mediul de viaţă al populaţiei..
Scrieti pentru utilizator in Sistemul International de Masura, adica 1,9 m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta dintre anexele vecinului si gardul meu manditagheorghe manditagheorghe vecinul meu are anexele la o distanta deun metru fata de gardul meu.deasemenea are trei ferestre care dau la mine in curte .are voie cu ferestre spre ... (vezi toată discuția)
Constructie 13anamb 13anamb buna ziua -De 5ani am o casa la \\"tara\\". Am pus in ghilimele tara pentru ca in acte scrie oras Boldesti Scaieni, Cartier Seciu, dar in realitate este ca la ... (vezi toată discuția)
Neintelegeri cu vecinul claudia_tura claudia_tura am o problema cu vecinul meu, care doreste neaparat sa-si construiasca un garaj lipit de peretele casei mele. va rog sa-mi spuneti, legal, care este distanta ... (vezi toată discuția)