avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Afise pentru magazin second hand
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Afise pentru magazin second hand

As dori sa stiu ce alte afise in afara de: telefonul consumatorului, copie certificat inreg, copie confirmare punct de lucru, ecotaxa, solicitare pentru bonul fiscal, trebuie sa afisez intr-un second hand?
As vrea sa mai stiu daca planul de evacuare in caz de incendiu trebuie intocmit de mine sau de pompieri?
Cel mai recent răspuns: Consilier juridic Dana Maxim , Mediator 22:48, 26 Septembrie 2010
certificatul de dezinfectie-dezinsectie.
adaosul comercial practicat - Legea nr. 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite - republicata la 5.05.2009
Planul de evacuare se intocmeste pe baza schitei nivelului sau a incaperii, pe care se marcheaza cu culoare verde traseele de evacuare prin usi, coridoare si case de scari sau scari exterioare.
Pe planurile de evacuare se indica locul mijloacelor tehnice de aparare impotriva incendiilor: stingatoare, hidranti interiori, butoane si alte sisteme de alarmare si alertare a incendiilor, posibilitatile de refugiu, incaperi speciale, terase, precum si interdictia de folosire a lifturilor in asemenea situatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schita de evacuare in caz de incendiu Gerge Ghita Gerge Ghita Schita de evacuare in caz de incendiu,PSI,Planuri,schite de salvare, - Schita de evacuare in caz de incendiu PSI si plan de evacuare in caz de ... (vezi toată discuția)
Plan de evacuare marianadavid marianadavid Buna Seara, Planul de evacuare al unui spatiu mic, 50m2, este obligatoriu sa fie in format A3? Ma intereseaza daca poate fi si A4. Multumesc! (vezi toată discuția)
Plan de evacuare cateldestept cateldestept Societatea noastra are punct de lucru intr-un spatiu inchiriat. Profilul activitatii este proiectare. Avem 2 angajati. Trebuie sa intocmim plan de evacuare ... (vezi toată discuția)