avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cotizatie CAS
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cotizatie CAS

Buna ziua. Mama mea are o Intreprindere Individuala si e pensionata de boala. Plateste pentru intreprindere in fiecare luna "sanatatea" cum zice ea. Va roaga sa ii spuneti daca este si pensionara daca mai trebuie sa plateasca CAS. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: florentin_leo , utilizator 23:20, 26 Septembrie 2010
Nu, nu sunteti obligata sa declarati si deci nu trebuie sa platiti contributia individuala de asigurari sociale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinetul medical individual - medicina de familie - trebuie sa platim conforn ordonantei 58/2010 ? lucian50 lucian50 Buna seara, Am un cabinet medical individual, medicina de familie, cu un singur salariat. Platitor de IVG, sanatate si CAS (31,3 %) lq un contract de ... (vezi toată discuția)
Pensionar si og 58/2010 marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna ziua .Am revenit cu aceeasi intrebare pe care am mai pus o si ieri,insa nu am primit un raspuns care sa ma linisteasca. INTREBAREA MEA ESTE ... (vezi toată discuția)
Problema casa de asigurari de sanatate lauricafl lauricafl Avem urmatorul cadru: O persoana pensionata de boala. Detine un AF cu sotia din anul 2002. Sotului i-a venit de plata pentru anii 2007, 2008 si 2009 ... (vezi toată discuția)