Buna ziua,
Fiul meu se afla arestat intr-un penitenciar din Turcia de aproximativ 4 luni, pentru ca a fost depistat cu o cantitate de substante narcotice asupra sa , el nefiind inca judcat de autoritatile turce, iar cele romane nu l-au acuzat de nimic.
In acest moment nu mai stiu nimic de el de aproximativ 2 saptamani, drept pentru care am scris e-mailuri atat catre Consulatul Roman din Turcia cat si catre Ambasada Romana din Turcia, dar nu am primit nici un raspuns din partea acestora.
As dori sa stiu, ce demersuri trebuiesc intreprinse pentru ca fiul meu sa poata beneficia de un avocat din oficiu si sa beneficieze si de sprijinul atat al consulatului cat si al ambasadei.
In speranta unui raspuns va aduc multumirile mele.
Adresati-va cu un memoriu scris catre Ministerul Afacerilor Externe pentru Ambasada Romaniei din Turcia-sau direct ambasadei-deoarece sunt obligati sa ofere asistenta juridica cetatenilor romanidin strainatate.
fiul beneficiaza de avocat din oficiu si translator si pe perioada cercetarilor si al procesului, fiind vb de un proces penal. daca stiti unde este, ii puteti scrie.
ma indoiesc ca va beneficia de un ajutor financiar din partea ambasadei
Retinut in franta
cristina04
prietenul meu a fost retinut in urma unor neintelegeri in franta,i a fost confiscata masina si facuta perchezitie acasa deoarece l au acuzat de trafic de ... (vezi toată discuția)