avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie si concediu postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie si concediu postnatal

mama care este la a treia nastere consecutiva, fara a merge la serviciu intre precedentele doua nasteri si intre cele doua si a treia, mai primeste indemnizatie pentru al treilea copil timp de 2 ani>?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 05:40, 27 Septembrie 2010
Primeste indemnizatie, legea nu conditioneaza acest lucru de un numar de nasteri consecutive

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere bebe 2 cristeo cristeo Buna seara. Am un bebe de 1 an si 4 luni si as vrea sa raman insarcinata din nou. Spuneti-mi va rog, daca bebe 2 se naste la o luna dupa ce bebe 1 implineste 2 ... (vezi toată discuția)
In cat timp poate fii depusa cererea pt indemnizatie ,dupa nastere? lando lando Buna ziua,eu am un contract pt 2 ore si salariul aferent al acestei sume,la un srl,am inteles k nu pot beneficia de indemnizatie decat daca am salariu minim cu ... (vezi toată discuția)
Alocaţie pentru copii după divorţ FiatPronto14 FiatPronto14 Buna ziua, în cazul în care îndemnizaţia pentru copii se primeşte după tată (700 lei, 500 şi cu 200 de lei) şi soţia nu a lucrat în anii ... (vezi toată discuția)