buna seara,am avut un srl care a fost dizolvat in anul 2004 la registrul comertului cu legea data cu preschimbare certificatului de inmatriculare.de vreo 3 ani tot primesc acasa de la finante instintari ca sa depun actele fiscale.de o vreme incoace am aflat si eu ca srl-ul pe care la-m detinut nu a fost inchis la finante lucru de care eu nu am stiut ca trebuie facut atunci in 2004-2005.nu am avut datorii ,nu mai am nici mijloace fixe sau mobile inregistrate pe fosta firma as dori sa va intreb cu respect ce poate sa faca fiscul daca nu inchid firma la ei?si as dori sa mai adaug ca fostul meu contabil a decedat,si ca am distrus stampilele firmei ,stiind ca sa desfintat ca nu o sa mai am nevoie de ele.cu stima
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.