avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general buna
Discuție deschisă în Contabilitate în general

buna

buna seara,am avut un srl care a fost dizolvat in anul 2004 la registrul comertului cu legea data cu preschimbare certificatului de inmatriculare.de vreo 3 ani tot primesc acasa de la finante instintari ca sa depun actele fiscale.de o vreme incoace am aflat si eu ca srl-ul pe care la-m detinut nu a fost inchis la finante lucru de care eu nu am stiut ca trebuie facut atunci in 2004-2005.nu am avut datorii ,nu mai am nici mijloace fixe sau mobile inregistrate pe fosta firma as dori sa va intreb cu respect ce poate sa faca fiscul daca nu inchid firma la ei?si as dori sa mai adaug ca fostul meu contabil a decedat,si ca am distrus stampilele firmei ,stiind ca sa desfintat ca nu o sa mai am nevoie de ele.cu stima
Ultima modificare: Duminică, 26 Septembrie 2010
C.Rita , utilizator
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 22:26, 26 Septembrie 2010
Fiscul va va executa silit pt ceea ce le datorati.

andymaurul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scap de un srl ? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am infiintat un SRL in 2004 la care sunt unic asociat si administrator. Firma a functionat pana la 1 ianuarie 2005 cand am hotarat sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Datorii buget/firma fara activitate mariana_d mariana_d Buna seara tuturor! Ma aflu intr-o situatie un pic dificila si m-ar interesa daca ma poate indruma cineva sa gasesc o solutie legala. Speta e ... (vezi toată discuția)
Cum se inchide o firma srl? Iercan_Lavinia Iercan_Lavinia buna ziua. am un SRL-magazin alimentar si din motive de sanatate doresc sa il inchid. platesc datoriile la stat pana in acest moment, iar in octombrie, cand ... (vezi toată discuția)