avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... discutii diverse - recuperare credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

discutii diverse - recuperare credit

buna seara ,doresc daca se poate sa ma ajutecineva sa gasesco adresa sau un nr de tel.este vorba despre o persoana juridica .am fost sunata de la banca si mi-i s-a spus ca dansa este executor si trbuie sa recupereze creditul ce il am eu neachitat la banca.vreau sa iau legatura cu dansa ptr.o posibila intelegere.ma poate ajuta cineva sau si stie cum pot afla.va rog daca se poate sa ma ajutati.multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: alina .rozalia , utilizator 23:26, 26 Septembrie 2010
Daca este executor judecatoresc nu poate fi persoana juridica, si puteti cauta dupa nume si oras pe google. Recuperatorii de credite sunt persoane juridice si dupa nume incercati sa cautati pe www.mfinante.ro
Pentru solutionare ,fie contactati banca care detine obligatia sa va puna la dispozitie date referitoare la executorul care urmeaza sa desfasoare procedura in vederea recuperarii debitului,fie asteptati sa fiti contactata de executor,ocazie cu care puteti negocia reesalonarea platii pana la concurenta sumei restante
Incercati in Pagini Auri, Google (cautati dupa nume), ceva trebuie sa gasiti.
alina .rozalia a scris:

buna seara ,doresc daca se poate sa ma ajutecineva sa gasesco adresa sau un nr de tel.este vorba despre o persoana juridica .am fost sunata de la banca si mi-i s-a spus ca dansa este executor si trbuie sa recupereze creditul ce il am eu neachitat la banca.vreau sa iau legatura cu dansa ptr.o posibila intelegere.ma poate ajuta cineva sau si stie cum pot afla.va rog daca se poate sa ma ajutati.multumiri anticipate.

introduceti aici judetul si numele persoanei juridice

[ link extern ]

si gasiti adresa si telefonul.

Ultima modificare: Duminică, 26 Septembrie 2010
ContSters123067, utilizator
mulumesc ptr raspuns si ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit cesionat catre firma de recuperare, s-a "intors" la banca creditoare? narcisa_salbatica narcisa_salbatica Am o dilema si incerc sa o explic cat mai clar si concis: o persoana are un credit restant, banca creditoare a cesionat creditul unei firme de recuperari, ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare credit bancar patrik007 patrik007 Buna ziua. In urma pierderii locului de munca (foarte bine platit) nu am mai putut achita ratele la un credit de nevoi personale. La un moment dat cam dupa ... (vezi toată discuția)
Executare silita de firma de recuperare cristina001 cristina001 Am si eu nevoie de ajutor Am un credit la o banca,l-am achitat 2 ani,am ramas fara loc de munca si nu am mai putut achita,as vrea dar nu pot acum.Banca la ... (vezi toată discuția)