avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Istoria unui razboi cu Asociatia de Propietari care a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Istoria unui razboi cu Asociatia de Propietari care a depasit ca durata un cincinal

Cine are timp si nervi de otel sa intre pe linkul; [ link extern ] >
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 23:12, 13 Ianuarie 2008
Trebuie sa va adresati Primariei cu o plangere si sa vedeti rezultatul anchetei primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizare statut asociatie de proprietari cf legii 196/2018 ceraselacera ceraselacera Pentru actualizarea statutului si a acordului de asociere stiu ca trebuie depuse la judecatorie noul statut si un act aditional la acordul de asociere. A depus ... (vezi toată discuția)
O asociație de proprietari care nu și-a mai actualizat actele constitutive la judecătorie de foarte mult timp, este în ilegalitate totală ! flory_mr flory_mr Am aici un exemplu dintr-o scară de bloc, care arată că actele constitutive ale A.P. nr. 71 din Brăila nu mai sunt legale în anul fiscal 2019, deoarece ... (vezi toată discuția)
Act aditional la statut asociatie proprietari ofeliaflorina ofeliaflorina Va rog frumos sa-mi dati si mie un model de act aditional la statutul asociatiei de proprietari pentru modificarea adresei asociatiei intrucat s-a schimbat ... (vezi toată discuția)