avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce contract se poate incheia?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce contract se poate incheia?

Va rog sa mi spuneti si mie, cu exceptia unui contract individual de munca, intre o persoana fizica si o societate ce alt contract se poate incheia? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:51, 27 Septembrie 2010
Se pot incheia contracte de ucenicie la locul de munca, contract de munca la domiciliu, contract de munca temporara.
Se mai pot incheia si contracte civile in baza Codului Civil.
Contract de mandat puteti incheia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fondul de garantare daniela85 daniela85 Am o mare nedumerire..eu lucrez intr-o institutie publica . mai exacte ajutoare sociale ...am citit lg.200/2006 actualizata..si nu-mi spune nimic concret...si ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare Kellynda Kellynda Ce fel de contracte exista dupa noul Cod al Muncii? Contractul de colaborare mai exista? Daca nu ce fel de contract este asemanator cu acesta? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Angajare strain in afara tarii Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua O firma cu sediul social in Romania doreste sa angajeze o persoana din Filipine, dar care sa activeze acolo in zona Asiei, nu in Romania. Este ... (vezi toată discuția)