avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozite-PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozite-PFA

Buna ziua!
Sunt diriginte de santier si am PFA! Intrebarea este ce impozit trebuie sa platesc(catre ce institutii si ce cuantum)?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Dirigintie de santier dan71 dan71 Buna ziua! Sunt autorizat diriginte de santier.Un prieten mi-a spus ca nu trebuie neaparat sa am PFA ca sa activez ca diriginte,ci pot sa ma inregistrez direct ... (vezi toată discuția)
Cod caen - diriginte de santier maria craciunescu maria craciunescu buna seara ....cine poate sa ma ajute si pe mine... rog, spuneti-mi si mie care este codul CAEN pentru diriginte santier in constructii? multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)
Necesitate diriginte de santier pentru o constructie realizata in 2008? dodoambra dodoambra Buna ziua Am o intrebare. Am primit autorizatie de constructie \"extindere si mansardare casa\" in 2007. Lucrarile le-am terminat in 2008, fara finisaje ... (vezi toată discuția)