Buna ziua
Am o intrebare. Am primit autorizatie de constructie "extindere si mansardare casa" in 2007. Lucrarile le-am terminat in 2008, fara finisaje interioare ( faianta, parchet..) din lipsa de bani. Am optinut de la primarie certificatul de punere in functiune in anul 2009. Nu am mers sa intabulez imobilul modificat. Acuma, dorind sa-l vand, am inceput demersurile. La CF nu mai este bun acel certificat de urbanism de punere in functiune ca s-au schimbat legile. Am fost la primarie pentru reglementare, si cei de acolo ( serviciul de urbanism) mi-au spus ca trebuie comisie si neaparat sa vina dirigintele de santier. Eu nu am de unde sa-l iau pentru ca nu am avut in 2007 asa ceva. Deci intrebarea este daca in 2007-2008 eram obligat sa am diriginte de santier, tinand cont ca este o casa particulara cu subsol, parter si mansarda? Daca trebuia, acum ce pot face? Eu stiam atunci, ca in calitate de beneficiar puteam urmarii si certifica pe proprie raspundere lucrarile. Mentionez ca sunt inginer proiectant.
Multumesc anticipat de sfaturri.
Da si? Inventez diriginti de santier? pentru ca fac demersurile azi? De fapt eu le-am facut in 2009 cand am certificatul de dare in functiune si platesc impozitul...
Adrian Dimitriu a scris:
Nu e vorba de 2008, dvs faceti demersurile astazi.
Intabulare mansarda
mio28
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti ce acte ar fi necesare pentru intabulare mansarda, construita la casa,anul acesta; de asemenea mentionez, ca parintii sunt ... (vezi toată discuția)