avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare mansarda
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare mansarda

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti ce acte ar fi necesare pentru intabulare mansarda, construita la casa,anul acesta; de asemenea mentionez, ca parintii sunt proprietarii casei, doar ca mansarda va fi trecuta pe numele nostru.
Cel mai recent răspuns: mio28 , utilizator 12:21, 22 Februarie 2016
Daca in registrul national de intabulare a proprietatilor imobiliare figureaza drept proprietari parintii dvs,este necesar sa incheiati document autentificat pe care sa il notati la ocpi
La ocpi este necesar sa depuneti copii ale documentelor in baza carora a fost executata extinderea=mansardarea constructiei
Va rog raspuns cu o noua problema : am finalizat constructia, am platit si toate taxele de regularizare,inclusiv la inspectoratul in constructii, dar nu am primit receptia lucrarii, deoarece nu s-a respectat planul arhitectului, in sensul ca am construit o scara exterioara ( si nu interioara ca cea de pe plan), dar am avut diriginte de santier, care pe parcurusl lucrarilor, ne-a intocmit o dispozitie de modificare a planului, in sensul ca s-a decis (impreuna cu arhitectul si ing. de constructii + dirigintele),accesul la mansarda prin aceasta scara exterioara,aceasta dispozitie nu s-a depus la primarie,in timpul lucrarilor (asa cum aflat ulterior,nimeni nu a stiut ca trebuie depusa in timpul lucrarilor), ci doar dupa finalizarea constructie, iar din acest motiv, nu primim receptia lucrarii. Intrebarea este se poate primi doar partial pe constructia mansardei si nu si pe scara exterioara?Daca ne expira AC. ce mai putem face ?Pentru aprobarea constructia scarii deja existente ce putem face?
E grav, nu-mi raspunde nimeni ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitatea semnarii pv de receptie finala a unei case de catre un diriginte de santier clau1858 clau1858 Buna ziua Am o nelamurire legata de obligativitatea semnarii procesului verbal de receptie a casei de catre un diriginte de santier. Practic inspectorul ... (vezi toată discuția)
Intabulare jean66 jean66 Buna ziua , as avea o intrebare referitoare la intabularea unei case . Concret, am construit un imobil - casa familiala- in baza unei autorizatii de ... (vezi toată discuția)
Este necesara autorizatie de construire noua victoria teo victoria teo acum 10 ani am construit casa cu autorizatie care includea si mansarda; din motive financiare am renuntat la amenajarea mansardei; in procesul de receptie la ... (vezi toată discuția)